Kontrollansvarig

Arbetar över hela Västerbotten och Norrbotten

Vad gör en kontrollansvarig (KA)?

En kontrollansvarig (KA) behövs vid många bygg-, rivnings- och markåtgärder samt medverkar för att byggherrens projekt uppfyller kraven i bygglagstiftningen. E-konsult kontrollansvarige hjälper dig med detta och mycket mer. Vår första uppgift är att hjälpa dig som byggherre att ta fram ett förslag till kontrollplan och ser till att den följs. Vi medverkar även vid det tekniska samrådet, besiktningar och andra kontroller samt skriver ett utlåtande som ska vara underlag för byggnadsnämndens slutbesked.

Vår kontrollansvarige har lång erfarenhet av olika slags byggprojekt från industriprojekt till villor och fritidshus. Dessutom finns kunskapen att ta fram samtliga ritningar under byggprocessen från bygglovsritningar till bygghandlingar.

Med vår breda erfarenhet är vi ett bra bollplank för dig som ska bygga hus eller genomföra ett byggprojekt. Vi är vana att föra dialog med kommuner, entreprenörer och projektörer vilket kan vara ett stort stöd för dig som byggherre. Vi lägger stor vikt i vår kommunikation för att du ska få en trygg och bra resa i ditt byggprojekt.

E-konsult erbjuder professionell kontroll från en certifierad kontrollansvarig i Skellefteå som även arbetar över hela Västerbotten och Norrbotten. Vår geografi är flexibel och har därför arbetat som kontrollansvarig i Umeå, Hemavan, Kittelfjäll, Storuman, Ammarnäs, Arjeplog, Arvidsjaur, Sorsele och Lycksele.

Vi fick otrolig stöttning under hela vår byggprocess. E-konsult hjälpte oss med bygglov, konstruktionsritningar och kontrollansvarige. Väldigt smidigt att de hade koll på hela vårt hus.

Albin Vikström
Självbyggare villa